Výroční koncert DPS Mariella - amfiteátr OC Plaza - úterý 10. května 2022

17.05.2022 14:38

V úterý 10.5. se uskutečnil dlouho očekávaný Hudební festival 15.základní školy Plzeň, na kterém Mariella oslavila své 30 + 2leté trvání. Hudebního festivalu se zúčastnily přípravné sbory Berušky a Sluníčka, pozvání přijal také partnerský Školní sbor z města Olbernhau, který si na koncertě zazpíval 4 písně a společnou píseň Rozdávejme lásku. Na festivalu vystupovaly také taneční a hudební skupiny 15. ZŠ.

U příležitosti svého výročí představila Mariella nové logo a nová trička s tímto logem. 

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kteří se s námi v úterý 10.5. jakkoli podíleli na organizaci festivalu.  Děkujeme všem, kteří se přišli podívat a užít si s námi hudební "svátek", děkujeme všem, kteří nám pomáhali v backstage. Děkujeme úklidové četě, která pracovala po skončení festivalu. Děkujeme za vaši podporu.

Máme velkou radost, že se festival opravdu povedl - krásné počasí, výborné výkony dětí v pečlivě připravených vystoupeních, téměř plné hlediště

A navíc - hudební a taneční soubory naší školy skutečně vstoupily do otevřeného veřejného prostoru a bavily nejen své publikum, ale i kolemjdoucí. Maminky s kočárky na procházce se zastavovaly a poslouchaly. 

Věříme, že jste si festival krásně užili vy i naši sboristé, tanečníci a instrumentalisté a moc se těšíme na další koncerty a sborová setkání.

Mgr. Hana Bezděková

 

Fotogalerie: Výroční koncert DPS Mariella - amfiteátr OC Plaza - úterý 10. května 2022